пʼятницю, 17 листопада 2017 р.

Чемпіони серед нас



16 листопада 2017 року учні 9-А класу Яворівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 зустрілися з майстром спорту України Міжнародного класу з пауерліфтингу Богданом Грицаном. Він розповів дев’ятикласникам про історію цього виду спорту. Важкоатлет наголосив, що омріяний результат дали вісімнадцять років важкої наполегливої праці. Заявити нашому земляку, що він – дужий українець, вдалося на чемпіонаті світу з жиму лежачи в м. Каунас (Литва), який відбувався з 22 по 27 травня 2017 року. Виступ спортсмена школярі побачили на відеоролику. Розглядаючи нагороди, діти дізнавалися історію кожної з них.

Цікаво учням було познайомитися і з досягненнями в цьому ж виді спорту своєї однокласниці - чемпіонки України з жиму лежачи Софії Бздир. Учениця зазначила, що її заняття пауерліфтигом – це не лише важкі, виснажливі тренування і радість від перемог, а й гартування в собі витримки, сили волі, дисциплінованості.

Спортсмени одностайні у тому, що виконаний норматив – це не лише заслуга їхня та їх тренерів, але й рідних, близьких та друзів.

Віра в свої можливості додає сил до перемоги.






Немає коментарів:

Дописати коментар