понеділок, 2 квітня 2018 р.

У час Великого посту – збагачуймось духовно !










31 березня 2018 року учні 5-Б класу (класний керівник Л. Здебська) школи під Ратушею здійснили поїздку до міста Львова. Діти відвідали музей «Арсенал», який з1918 р. працює як виставковий відділ Львівського історичного музею. Вони  переглянули експозицію, яка налічує різноманітні види старовинної вогнепальної , холодної, метальної зброї, а також зразки захисного спорядження з більш ніж 30 країн світу.

Мандруючи площею Музейною, діти із захопленням споглядали експонати VIII щорічного «Фестивалю писанок» , що надихнуло їх на створення власних шедеврів, які 11 квітня представлять на конкурсі у рідному Яворові.
Наступний крок – екскурсія у майстерню карамелі, яка перетворилася на справжнє шоу від майстрів-карамельє, в якому карамель виготовляють на очах у здивованих юних глядачів.
І на завершення – перегляд вистави «Пригоди Тома Сойєра» в Першому театрі. Сцени із життя літературних героїв, з якими учні вже попередньо ознайомились на уроках зарубіжної літератури,повстало  перед ними знову у виконанні 19 талановитих акторів(режисер – РозаСаркісян). Сповнене пригод, воно подало багатьом дітям і дорослим безцінні  уроки високої моралі.
Отож, подорож була захопливою, а попереду – весняні канікули та Великодні свята.Ура!


Немає коментарів:

Дописати коментар