вівторок, 3 липня 2018 р.

Прощавай, рідна школо!





30 червня 2018 року у школі «Під Ратушею» відбувся випускний вечір. Саме в цей день діти попрощались із дитинством, перейшли у новий статус абітурієнта і востаннє сказали: «Прощавай!»  своїй альма-матер.
У гостинній залі, наповненій урочистим настроєм, неприхованим хвилюванням, романтичними сподіваннями та неймовірними мріями розпочалася визначна подія в житті кожного випускника. Сорок чотири впевнених у собі, розумних та креативних учні отримали атестат про повну загальну середню освіту.
Директор школи  Оксана Остапівна Бамбурова привітала випускників та їх батьків із цим святом та побажала їм усіх гараздів та здійснення мрій. Крім цього, із напутнім словом звернулися перша вчителька Анна  Шубертович і класні керівники Надія  Манько та Галина Сувало.
З батьківським благословенням виступила Галина Захар, яка, крім побажань випускникам, висловила слова подяки педагогам школи.
До привітань приєдналися і десятикласники, які продемонстрували відеоколаж із життя наших випускників та презентували їм невеличкі пам’ятні сувеніри.
У свою чергу одинадцятикласники склали слова вдячності вчителям . Прощальна пісня у їх виконанні  розчулила усіх присутніх в залі.
Отож, дорогі випускники! Від усього серця бажаємо вам світлої долі, міцного здоров’я, добробуту, успіхів та великих досягнень у новому дорослому житті!
                                                                               
Нехай вас Бог благословить,
Дарує Божа матір сили!
Трудіться, радуйтесь, ростіть!
Нехай міцніють ваші крила!

Немає коментарів:

Дописати коментар