неділю, 9 грудня 2018 р.

Воїне, славний лицарю!

 7 грудня 2018 року у Яворівській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 для учнів    7 – А класу  класним керівником Могилою Іриною Петрівною  проведено урок мужності до Дня збройних сил України «Воїне, славний лицарю!»

На цьому заході було наголошено про мужність українських військових та добровольців, їх вірність присязі українському народові,готовність віддати життя за мир і спокій в Україні. Учні декламували вірші, співали пісні та переглядали відео «Збройні сили України».
У заході взяли участь  старший прапорщик Іващук Андрій Миколайович  та рядовий Іващук Світлана Миколаївна 24 ОМБр імені короля Данила. Іващук Андрій Миколайович розповів про основні складові країни та перебіг подій на Сході. Учні проявляли неабияку зацікавленість професією військового. Захоплювались школярі побутом захисників України у зоні проведення ООС та кумедними випадками, які траплялись у повсякденному житті.
     Запрошені воїни почули слова подяки і шани від вчителя та учнів за їхню мужність, силу волі, витривалість. Уклін Вам, воїнам Української армії!

Немає коментарів:

Дописати коментар