понеділок, 8 жовтня 2018 р.

Спортивні перемоги


4 жовтня 2018 року учні Яворівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 взяли участь у чемпіонаті Яворівського району з легкої атлетики. За результатами змагань команда хлопців здобула І місце, команда дівчат - І місце. В особистому заліку відзначились:

1. Лисяк Христина, учениця 9-Б класу, нагороджена грамотою відділу освіти Яворівської РДА за зайняте ІІ місце у першості Яворівського району з легкої атлетики серед учнів ЗОШ І-ІІІ ступенів у виді 400 м, рез. 1,17,4 с.

2. Федик Вікторія, учениця 11-Б класу, нагороджена дипломом відділу освіти Яворівської РДА за зайняте ІІІ місце в юнацькому чемпіонаті Яворівського району з легкої атлетики в бігу 100 м, рез. 14,9 с.

3. Данило Орест, учень 11-Б класу, нагороджений дипломом відділу освіти Яворівської РДА за зайняте І місце в юнацькому чемпіонаті Яворівського району з легкої атлетики в бігу 100 м, рез. 12,1 с.

4. Дмитрів Ростислав, учень 11-Б класу, нагороджений дипломом відділу освіти Яворівської РДА за зайняте ІІ місце в юнацькому чемпіонаті Яворівського району з легкої атлетики в бігу 100 м, рез.12,3 с.

5. Варениця Христина, учениця 8-Б класу, нагороджена грамотою відділу освіти Яворівської РДА за зайняте І місце у першості Яворівського району з легкої атлетики серед учнів ЗОШ І-ІІІ ступенів у виді 400 м, рез.1.16.0 с.

6. Броневська Соломія, учениця 11-Б класу, нагороджена дипломом відділу освіти Яворівської РДА за зайняте ІІІ місце в юнацькому чемпіонаті Яворівського району з легкої атлетики в бігу 200 м, рез. 32,7 с.

7. Кузьміна Анна, учениця 9-Б класу, нагороджена дипломом відділу освіти Яворівської РДА за зайняте ІІ місце в юнацькому чемпіонаті Яворівського району з легкої атлетики в бігу 200 м, рез. 32,6 с.

Зичимо нашими спортсменам наполегливості і наснаги, удачі та підкорення нових спортивних висот, вдалих стартів і перемог.

Вітаємо !!!



Немає коментарів:

Дописати коментар