понеділок, 29 жовтня 2018 р.

Освіта по - новому

29 жовтня 2018 року у Яворівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 для вчителів школи був проведений тренінг «Фасилітація як потужний інструмент групової і командної взаємодії». Модератор тренінгу –методист методичного кабінету відділу освіти Яворівської РДА Романик Галина Володимирівна.
  Учасники тренінгу мали можливість апробувати та оволодіти різноманітними техніками групової та командної взаємодії, технікою визначення Лідера, вміння бачити перспективи та результати як успіхів,так і невдач. Фасилітація, як базова компетентність сучасного вчителя, є одним з компонентів реформи освітнього процесу. Школа у своїй діяльності має перейти від стратегії змагань і оцінювання себе з іншими до стратегії об’єднання з іншими людьми і партнерства. Як спілкуватись, щоб чути один одного, сприймати і домовлятись, вирішувати спільні завдання і досягати порозуміння? Методфасилітації дає практичний інструментарій для вирішення цих прблем.
  Педагоги школи «Під Ратушею» розуміють, що НУШ можлива лише тоді, коли зміни розпочнуться з нової освітньої діяльності кожного вчителя.
  Адміністрація та педагогічний колектив Яворівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 висловлюють подяку Г. Романик за креативність, професіоналізм тановий підхід до реалізації завдань НУШ.
фото

Немає коментарів:

Дописати коментар