четвер, 17 квітня 2014 р.

Довкілля - візитна карточка України.

Класними керівниками 1-11 класів проведено інформаційно – просвітницькі бесіди з учнями у День Довкілля на тему «Збережемо землю для нащадків», а також проведена робота з батьківськими колективами щодо ролі учнівської молоді в питанні поліпшення естетичного та санітарного стану міста Яворова. 11 квітня організовано учнівські колективи до прибирання закріплених за класами територій навчального закладу, а також закріпленої за школою території (могила Січовим Стрільцям та могила загиблим воїнам на старому кладовищі).
Учні школи під керівництвом класних керівників взяли участь у посадці кущів та озелененні пришкільної території, посіявши чорнобривці, айстри, майори, висадивши гвоздику та братчики. Разом з вчителями трудового навчання учнями було виготовлено та вивішано годівнички для птахів.
Під керівництвом вчителя біології Л. Мурин учасники гуртка «ЕКОС» провели моніторинг якості води річки Шкло, озера Яворівського та прибережних водойм. Учнями 9-10-х класів проведено дослідження якості води прибережних криниць. Учнями 6-х класів під контролем вчителя Л. Мурин були проведені дослідження біоти прибережної зони річки Шкло. Проведено також фенологічні спостереження за флорою та фауною Яворівщини та зібрано матеріали учнями 8-х класів.
Для учнів 1-6 класів проведено конкурс малюнків «Природа навколо нас». Шкільним парламентом під керівництвом президента учнівського самоврядування Б. Ничкала та комісії «Прес-центр» випущено радіогазети «За життя без сміття» та «Хай планета наша чиста розцвітає людям на добро».

Немає коментарів:

Дописати коментар