середу, 8 квітня 2015 р.

Танці, танці... і "Весняний первоцвіт"

Колекція творчих нагород Зразкового танцювального ансамблю «Юність» знову поповнилась. 20 березня 2015 року в кінотеатрі імені О. Довженка, у місті Львові відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної хореографії «Весняний первоцвіт», який скликав понад 30 хореографічних колективів із Закарпатської, Тернопільської та Львівської областей.

Юні яворівчани (Манько А., Кушнір О., Гембаровська Я., Пучак Б, Лев А., Кондрацька В., Гагаловська М., Моржин А., Манько В., Коструба Я., Майбук О., Левус А., Бздир В., Кухта П., Бздир Х., Петрова А., Самборак М., Належата Т.), показавши неабияку майстерність, стали лауреатами І премії фестивалю у старшій віковій категорії.

Кажуть, що танець – це певна енергетика, яку не описати простими словами, яку потрібно відчути, щоб зрозуміти, про що йдеться. Танець окрилює, він надає відчуття довершеності та самореалізації. Саме так учні школи «Під ратушею» своєю запальною «Гуцулкою» та романтичним легким «Плескачем» підкорили і журі, і глядача.

Учасники колективу не приховують радості від перемоги. За все це вони завдячують своєму керівникові Миколі Польшину, який талантом і натхненням зумів об'єднати дітей різного віку в одній справі, якою вони тепер і живуть. Завдяки його творчій ініціативі, самовідданій праці вихованці школи здобули диплом І ступеня та статуетку переможця.

Юні танцівники та їхні батьки дякують директору школи Оксані Бамбуровій за розуміння потреби духовного становлення молоді та пошанування традицій українців. А також висловлюють слова щирої вдячності керівнику відділу освіти Яворівської райдержадміністрації Михайлові Дорошу за активну підтримку культурних традицій. Завдяки його матеріальному сприянню колектив має змогу дивувати своїм талантом.

А учасникам Зразкового танцювального колективу «Юність» зичимо мирного неба над головою, творчих успіхів та перемог, гарного настрою, нових знайомств і незабутніх вражень.

Немає коментарів:

Дописати коментар