понеділок, 31 жовтня 2016 р.


У рамках фестивалю годин класного керівника «Вітражі виховання» учні 5-8 класів Яворівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 під керівництвом класних керівників провели захід, присвячений Дню захисника України, який відзначають 14 жовтня.
Школярі декламували вірші, показали презентації, ансамбль «Промінчик» виконав зворушливі пісні, приурочені цьому святу. Усіх воїнів, котрі стали на смертельну боротьбу з ненависним ворогом за волю незалежної України вшанували хвилиною мовчання.
Гостями свята були батько наших учнів Лялько Володимир Ярославович й майор Ліщук Руслан Вікторович. Вони розповіли учням про особистий досвід служби в АТО, про постійні обстріли, жахливі умови проживання, про важливу роль волонтерів, про втрати побратимів. Надзвичайне враження на присутніх справили  поезії Івана Пазина, поета Яворівщини, батька загиблого учасника військових дій в зоні АТО, присвячені синові та  подіям на сході. Школярі слухали дорогих гостей, затамувавши подих, а на їхніх очах забриніли сльози.
Завершилось свято флешмобом «Україна єдина», врученням скромних сувенірів запрошеним та щирою подякою їм за те, що вони роблять усе, щоб у наших домівка був мир.


Немає коментарів:

Дописати коментар