понеділок, 30 квітня 2018 р.

День цивільного захисту


   








27 квітня 2018 року у Яворівській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відповідно до наказу школи № 96 від 30.03.20018 року «Про підготовку та проведення Дня цивільного захисту» було проведено День цивільного захисту, мета якого-навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. 
   Години класного керівника, інформаційно – просвітницькі бесіди, зустрічі з працівниками ДСНС, практичні заняття – далеко не весь перелік заходів, що мали місце у школі під Ратушею цього дня. Про надзвичайні події нагадували і конкурс малюнків учнів 1-4 класів «Пожежна безпека очима дітей», і конкурс листівок серед учнів 5-8 класів «Молоде покоління за безпеку дорожнього руху», і конкурс плакатів серед старшокласників (9-11 класи) «Чорнобиль: біль України».Учні та педагогічний колектив школи удосконалювали свої теоретичні знання і практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність правильно і чітко діяти , щоб захистити своє здоров'я та життя.

   День завершився евакуаційними заходами у зв’язку із «пожежею», яка, умовно, відбулась у приміщенні школи.Працівники Яворівського РВ ГУ ДСНС, які вчасно прибули на місце події, ліквідували надзвичайну ситуацію.
  У Дні цивільного захисту взяв участь головний інспектор Яворівського РВГУДСНС у Львівській області Федець Степан Степанович, який наголосив про необхідність дотримання правил пожежної безпеки в побуті, під час подорожі до лісу та про небезпеку, яку несуть у собі вибухові знахідки, план дій під час радіаційної небезпеки, про правила поведінки на водоймах. На загальношкільній лінійці переможці шкільних конкурсів малюнка, листівки та плакатів були нагороджені грамотами.



Немає коментарів:

Дописати коментар