четвер, 31 травня 2018 р.

Вітаємо з перемогою команду «Хортиця»!










30 травня 2018 року команда «Хортиця» Яворівської ЗОШ I-III ст.№2 брала участь у І (районному) етапі Всеукраїнської дитячо – юнацької військово- патріотичної гри «Сокіл» (Джура»).
Гра є формою позакласної роботи з патріотичного та морально-етичного виховання школярів, засобом формування патріотичної свідомості, спортивно-оздоровчої роботи. Організація гри заснована на традиціях козацького кола, вільного народного віче, і являє собою добровільне об'єднання дітей для виконання завдань гри. Гра проводиться за сприяння Міністерства освіти і науки України. Проводиться на загальнонаціональному рівні з 2012 року, особливо після 2015 року, коли вона була включена до Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки, затвердженої Указом Президента України від 13 жовтня 2015 року № 580.

Команда Яворівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 у складі: Ольги Петяк, Вікторії Федик, Олександра Колодки, ТарасаГаламая, Віталія Стачинського, Олега Маковея, Ростислава Дмитріва, Олександра Посенка виборола ІІ місце, нагороджена грамотою та грошовою премією.

Усі учасники отримали чимало позитивних емоцій від участі у змаганнях.


   
фотоальбом

Немає коментарів:

Дописати коментар