пʼятниця, 29 січня 2021 р.

Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг

4 - Б


З метою формування національної свідомості школярів, виховання у них почуття патріотизму у 4-Б класі була проведена година спілкування «Соборна Україна – це значить, що наша держава єдина». З розповіді учителя діти дізналися про важливі моменти історичного минулого – День злуки ЗУНР та УНР в одну державу, переглянули світлини «живого ланцюга», який був організований у 1990 році з нагоди 71 річниці проголошення Акту Злуки. На завершення усі учасники заходу поєднались у молитві за мир, спокій і єдність країни.

7 - Б

25.01.2021р. з нагоди Дня Соборності України в 7 - Б класі було проведено інформаційно - просвітницьку бесіду на тему: " Соборна мати Україна - одна для всіх, як оберіг".

Учні поглибили свої знання про Україну як державу зі своєю історією, культурою, народними звичаями  та традиціями. семикласники взяли участь у різних вікторинах: історичній, георрафічній, народознавчій, літературній.

Даний захід сприяв формуванню почуття належності до українського народу.

  8 - А 

26.01.2021 року у 8 А класі була проведена виховна година до дня Соборності України у формі гри-вікторини. Учні активно брали участь у діалозі про поняття «соборності», відповідали на питання про історичне минуле українців, про звичаї і традиції нації, про найвідоміші у світі твори з нашої літератури. Дуже жвавим виявився конкурс « Хто зображений на гривневих купюрах?».

Восьмикласники у цілому виявили ерудованість, зацікавлення темою та бажання краще пізнавати рідну культуру.

8 - Б 

9 - А 

У 9-А класі була проведена виховна година на тему : «Соборність України - основа державності». Під час заходу було неодноразово підкреслено, що Україна у нас єдина. Проведено бесіди про історичне значення Соборності України, сучасні тенденції розвитку незалежної української держави. Діти обговорили поняття «соборність» та «патріот». Також учні переглянули презентацію «Україна -це ми», дізналися що таке «живий ланцюг» та яке його значення для української національної ідентичності.

 10 - А 

25 січня у 10-А класі відбулась година спілкування, присвячена дню соборності України, де школярі ще раз пройшлись по етапах становлення цілісної держави після багатьох століть роз’єднаності, згадали про момент встановлення соборності.

Фото

Немає коментарів:

Дописати коментар