середа, 12 травня 2021 р.

День цивільного захисту у школі

        У середу, 12 травня 2021 року, у Яворівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 Яворівської міської ради Львівської області було проведено практичний тренінг  з евакуації. Мета: активізація пожежно-профілактичної роботи і відпрацювання порядку евакуації здобувачів освіти та працівників з приміщення освітнього  закладу.

Умовне задимлення відбулось у приміщенні другого навчального корпусу. Для «гасіння» пожежі прибула чергова зміна караулу на чолі з начальником караулу 23 ДПРЧ Федіном Євгеном Геннадійович та 3 особами особового складу. Умілі, відпрацьовані дії працівників ДСНС швидко «ліквідували» пожежу та евакуювали потерпілого.

Такі заняття вкрай важливі для всіх учасників освітнього процесу. Вони загартовують від невмілих дій, попереджують виникнення паніки, дозволяють правильно реагувати на надзвичайну ситуацію.

Адміністрація та педагогічний колектив Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 складає слова вдячності начальнику Яворівського РВ Гу ДСНС України у Львівській області Іванчишину Русланові Івановичу та головному інспектору Яворівського РВ Гу ДСНС України у Львівській області Федцю Степанові  Степановичу за методичну та організаційну допомогу у проведенні практичного тренінгу  з евакуації.

Бережімо себе та своїх близьких!

         Зичимо усім мирного  неба над головою!!!




Немає коментарів:

Дописати коментар