четвер, 2 вересня 2021 р.

Кличе вересень до школи

   


         Вчора, 01.09.2021 року,  традиційно, по-родинному  на шкільному подвірї Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ст.. №2 пройшло свято Першого дзвоника, який сповістив учнів, батьків та вчителів про початок нового навчального року.

     Цього року для  40 першокласників, які переступили поріг нашої школи, розпочнеться цікаве життя, перший навчальний рік, перший дзвоник, перший урок, перша вчителька, перша оцінка на шляху до здобуття знань.

    Для одинадцятикласників  цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям. Сьогодні  випускники востаннє переживають зустріч з першим шкільним дзвоником, бо через рік розлетяться, мов пташенята, по білому світу, щоб вчитися і працювати, щоб йти дорогами звитяги, дорогами своїх батьків та дідів, і торувати  власні шляхи, щоб творити свою Державу.

Директор школи  Оксана Остапівна привітала усіх присутніх з початком навчального року та побажала, щоб він приносив творче натхнення та радість звершень у навчальному процесі.

         Радість свята прийшли розділити і запрошені гості: голова Яворівської районної ради Романюк Микола Степанович, заступник міського голови  Віталій Денега, начальник відділу культури Богдан Раделицький. Вони наголосили на тому, що не просто здобути певні знання й компетенції, а зробити досконалим власне вміння навчатися й завжди шукати нові знання,  ніколи не зупинятися.

На завершення лінійки пролунав хвилюючим акордом шкільний дзвінок у  виконанні учня 11-Б класу Горшкова  Костянтина, учениці 1-А класу Бздир Марії та учениці 1-Б класу Стасів Христини.

      Гарного настрою на весь навчальний рік, блискучих успіхів і легких завдань, цікавого дозвілля і пригод, бравих знань і особистих досягнень!

Фотоальбом

Немає коментарів:

Дописати коментар