вівторок, 4 вересня 2018 р.

Дорога до мрій



День Знань — це особливе свято! Адже воно знаменує початок нових знань, досягнення успіхів на шкільній ниві. Перший дзвоник - це завжди хвилююча подія, особливо для наймолодших учнів — першокласників. Цього року для 45 першокласників, які переступили поріг нашого освітнього закладу, розпочнеться цікаве шкільне життя.

Для одинадцятикласників цей навчальний рік буде останнім і вирішальним, він прокладе межу між дитинством і дорослим життям.

Розпочалося навчання у Яворівській ЗОШ І – ІІІ ступенів №2 першими уроками на теми: «Українці серед інших європейських націй», « В Європу з Україною в серці», «Добре тим хто вміє дружити», «Прагнемо миру», «Краса людини її доброта» « Діти об’єднують Україну». В усіх класних колективах говорили про цінності, що роблять нас сильнішими, зміцнюють і об’єднують державу; про історичну долю України, про героїку сучасних захисників суверенітету і територіальної цілісності країни.

Учнів 10 –х та 11 – х класів з початком навчання привітали майор Пацюра Василь Сергійович, начальник відділення бойової підготовки 24 механізованої бригади імені Короля Данила, командир механізованої роти, лейтенант Лотоцький Олег Васильович.

Вже традиційно учні та вчителі школи розпочинають навчання молебнем у церкві Святого Юра, де отець Володимир Гавриленко привітав всіх учнів, учителів, батьків зі святом мудрості, доброти та людяності – Днем знань. У своєму зверненні до школярів отець побажав усім успіхів у навчанні, здійснення задумів та мрій, а старшокласникам – визначитися щодо майбутнього шляху, обрати професію до душі.


фотоальбом

Немає коментарів:

Дописати коментар