пʼятницю, 21 вересня 2018 р.

Вибір на користь ЖИТТЯ!

  20 вересня 2018 року для учнів Яворівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 була організована зустріч із представником спільноти УГКЦ «Жива вода» Романом Рівком.
  Темою зустрічі стала проблема загальнодержавного масштабу - попередження наркоманії та алкоголізму серед молоді.
  Куріння, алкоголізм, наркоманія в сучасному світі занадто помолодшали. Немає ніякої гарантії, що ще вчора скромна і ввічлива дитина з благополучної родини не перетвориться на наркомана або алкоголіка. Але потрібно намагатися уникнути цієї проблеми. 
  Що ж слід робити, щоб підліток не скотився на дно, перетворившись на непотрібного суспільству наркомана, і не проміняв життєві радості на ілюзію наркотичного чи алкогольного «чарівництва»?
  Наркотики і спиртне багатьма підлітками розглядаються як спосіб розслаблення і відходу від напруження, дійсності. Але завдання батьків та вчителів - протиставити такому згубному розслабленню інші способи вирішення проблеми і пояснити підліткові, що відхід в ілюзорний світ - це миттєва насолода, яка не варта занапащеного молодого життя.
  Підлітки мають розуміти, що наркоманія - це шлях до вимирання людства. І таку проблему краще не допускати, ніж потім намагатися її позбутися.

Немає коментарів:

Дописати коментар