четвер, 14 березня 2019 р.
«Українська кухня – від давнини до сучасності»
13 березня 2019 року у Яворівській ЗОШ I-III ст. №2 учителями географії Галамай О.Д, Конанець У.В. у 10-Б і 7-Б класах було проведено виховний захід - «Українська кухня – від давнини до сучасності».
Мета цього заходу – познайомити дітей зі стравами української національної кухні, виховувати повагу до людської праці, а також - відроджувати звичаї і обряди нашого народу, примножувати його традиції. Пісні, вірші, конкурси, цікава та пізнавальна інформація, які прозвучали на святі, вкотре довели, що давні українські страви актуальні і сьогодні. На завершення учасники свята запросили гостей на смачні вареники, пампушки та український борщ. Ми є частиною українського народу, який має славну історію, чарівну мову, багату культуру, смачну та різноманітну національну кухню. Саме завдяки збереженню і продовженню традицій, корені яких сягають давнини, формують почуття патріотизму, любові та поваги до своєї родини, міста, держави.
Фото
Підписатися на:
Дописати коментарі (Atom)
Немає коментарів:
Дописати коментар