вівторок, 2 березня 2021 р.

Тріумф учителя…

   

Ось і завершився Всеукраїнський конкурс науково-методичних розробок та віртуальних ресурсів з еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти. Ініціаторами і організаторами його були Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді та Національна академія педагогічних наук України.

На розгляд журі представлено понад 120 науково-методичних розробок з усіх областей України.

Проведення таких конкурсів є необхідною складовою навчально-методичного і науково-методичного забезпечення освітнього процесу в закладах позашкільної освіти, сприяє впровадженню в освітній процес програм і методичних матеріалів, спрямованих на підвищення ефективності та якості позашкільної біологічної та екологічної освіти учнівської молоді.

У представлених на Конкурс роботах розкриваються сучасні підходи до організації освітнього процесу в закладах позашкільної освіти, кращий педагогічний досвід, спрямований на допомогу керівникам гуртків.

На підставі рішення журі Всеукраїнського конкурсу науково-методичних розробок та віртуальних ресурсів з еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти дипломом ІІ ступеня Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України переможців Всеукраїнського конкурсу науково-методичних розробок та віртуальних ресурсів з еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти нагороджена Мурин Лариса Іванівна, вчитель біології Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 2 Яворівської міської ради Львівської області. Тема розробки: «Метод проєктів як засіб реалізації наскрізно-змістовної лінії «Екологічна безпека і сталий розвиток».

Педагогічний та учнівський колективи вітають Мурин Ларису Іванівну із перемогою!

Нових творчих ідей та можливостей їх реалізації в умовах нової української школи!

Немає коментарів:

Дописати коментар