вівторок, 7 червня 2022 р.

Закінчилось дитинство останнім дзвінком


Ось і добіг до кінця 2021-2022 навчальний рік. Це був найскладніший етап в історії української школи, адже на плечі здобувачів освіти випало багато  випробувань: дистанційне навчання та війна, що була розпочата північно-східним сусідом. 

Нашу шкільну родину, як і нашу націю, не скорити і не зламати її дух. 

Для наших найменших і найстарших школярів  було організоване  свято прощання  зі школою, яке відбулося на подвір’ї  КМЦ «Сокіл». На заході були присутні: голова Яворівської ТГ Ігор Грабовський, заступник начальника відділу освіти Яворівської міської ради  Богдан Станько, начальник відділу культури туризму молоді та спорту Богдан Раделицький. Гості побажали випускникам не забувати вчителів, що навчали мудрості, шкільного подвір’я, на якому пройшли найприємніші хвилини дитинства.

Підсумовуючи прожитий навчальний рік, директор школи Оксана Остапівна  Бамбурова наголосила, що у будь-яких моментах потрібно залишатися людиною, примножувати свої знання та любити батьківщину. Оксана Остапівна вручила сувенірні подарунки для вимушено переміщених дітей, котрі на даний час здобувають  освіту у нашій школі. 

Особливо емоційними для одинадцятикласників були несподівані подарунки, які підготували батьки: білі голуби, що є символом миру. Адже найбільша мрія тата та матері - щасливе життя їх дітей у вільній та незалежній Україні.

Віримо, що наші випускники  стануть хорошими і гідними громадянами, які впевнено, з вірою крокуватимуть у завтрашній день.

Бажаємо, нехай доросле життя буде сповнене новими можливостями і перспективами, блискучими ідеями та успіхами. 

Фотоальбом



Немає коментарів:

Дописати коментар