четвер, 3 листопада 2022 р.

Герої нескореної України

З метою вшанування мужності, героїзму та гідного відзначення подвигу захисників та захисниць, в стінах Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 було проведено урок звитяги «Герої нескореної України». В заході взяли участь учні 7-х класів під керівництвом вчителя історії Могили Ірини Петрівни. 

        На початку заходу діти виконали Державний Гімн України, хвилиною мовчання віддали шану нашим сучасникам, які загинули в боротьбі з російським агресором.

       Школярі декламували вірші, виконали пісню, переглянули відео «Наше небо, мирне небо», «Доброго вечора, ми з України», «Які ж вони захисники ?», «Нескорені міста України». Семикласники з щемом у серці згадували наших Героїв, тому що вони стали захисниками свободи і незалежності, які завдяки своїй хоробрості, волі, стійкості, стали  уособленням звитяги, патріотизму, нескореності. Їхня боротьба викликає захоплення всього світу. 

        Дякуємо нашим Героям  за самовідданість, відвагу, благородство і професіоналізм у справі захисту нашої держави. Нехай Пресвята Богородиця завжди оберігає Вас.

Слава Україні!  Героям Слава !


Немає коментарів:

Дописати коментар