четвер, 26 жовтня 2017 р.

25.10.2017 року учні 4 – Б і 9 –Б класів Яворівської ЗОШ І – ІІІ ст. №2  (класні керівники В. Кондратьєва та М. Савіцька) відвідали із екскурсією столицю нашої України –місто Київ, яке зустріло дітей вранішньою морозною прохолодою.Теплий екскурсійний автобус подарував   тригодинну подорож Києвом. Школярі  побачили широкий Хрещатик, майдан Незалежності, монумент Мати-Батьківщина, пам’ятник Голодомору, Золоті ворота і золотого кота.  Звірили власний час із одним найбільшим в Європі квітковим годинником.
Музей фізики «Експериментаніум» вразив своєю сучасністю і можливістю особисто проекспериментувати. За допомогою кулі «Тесла» діти стали провідниками електричного струму, змогли пройти дзеркальним лабіринтом, зрозуміли, звідки береться торнадо, цунамі, виміряли вміст води в організмі і багато іншого та дуже цікавого.
В океанаріумі діти вперше зустрілися із велетенськими черепахами,  зебровою акулою, піраніями, зеленою і тигровою муренами, крокодилами. Усіх вразили скати, яких було чимало. Маленькі екзотичні рибки, серед яких були рибка-хірург, червона шапочка, рибка-телескоп, риба-клоун та креветки, медузи, морські зірки приваблювали своїм незвичним виглядом. Стали свідками того, як працівник в акваланзі спустився в акваріум, щоб нагодувати великих черепах та подругу-акулу. Це було видовище!!!
Одного дня мандрівки було замало. Усі вирішили, що знову повернуться до нашої столиці,адже є ще стільки незвіданого та цікавого.


Немає коментарів:

Дописати коментар