понеділок, 2 жовтня 2017 р.

«Як підготувати, подати і просувати проекти на виконання Громадського бюджету міста Яворова»,

28 вересня 2017 року представники новообраного шкільного парламенту та заступник директора з навчально – виховної роботи І. Б. БританЯворівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2  взяли участь у тренінгу «Як підготувати, подати і просувати проекти на виконання Громадського бюджету міста Яворова»,  ініційований Яворівською міською радою.  Особливостями та вимогами до написання проектів ділились представники Інституту Регіонального Розвитку, зокрема експерт Уляна Терлецька.
Адміністрація школи вважає за необхідне виховувати активну громадську позицію у старшокласників, яка, у даному випадку, може проявлятись через вміння написання громадських проектів (платформа для втілення Бюджету участі). Адже, Бюджет участі – це діалог між владою та громадянами, важливий інструмент прямої, електронної демократії, з якими громада бере участь у розвитку  міста  та розподілі бюджетних коштів. Таким чином влада вчиться краще розуміти проблеми та потреби громадян.

Переконані, що старшокласники, у майбутньому, активно використовуватимуть можливості  бюджету міських ініціатив, який дозволяє кожному  мешканцю ефективно  використовувати  кошти для поліпшення життя міста.

Немає коментарів:

Дописати коментар