понеділок, 2 жовтня 2017 р.

Екскурсія у військову частину

    28 вересня 2017 року учні 6-х  класів Яворівської ЗОШ І – ІІІ ст. №2 (класні керівники   Ліхута О. В., Конанець У.В., Могила І.П.)  з метою патріотичного виховання та  популяризації військової справи  побували у  військовій частині №0998   24 механізованої бригади імені  короля  Данила, яку називають легендарною та залізною.
Учні  дізналися, що історія підрозділу сягає часів громадянської  війни в Російській імперії, а бойовий шлях її вже у наші дні розпочався з перших днів російської агресії проти України. Відтоді бійці бригади звільняли Слов’янськ, Сіверське, Лисичанськ і перші стримували натиск регулярних військ РФ.
           Школярі змогли поспілкуватися з військовими, побувати в їхніх казармах, доторкнутися до зброї, яка прибула з зони АТО, а також їм було продемонстровано прапор, що є символом нескорених наших воїнів -захисників. Особливо емоційним був  діалог з  майором  Ліщуком Русланом Вікторовичем,  який   розповів  про наших героїв України, що віддали своє життя за незалежність і мирне майбутнє України.

Немає коментарів:

Дописати коментар