пʼятницю, 23 листопада 2018 р.

Ми гідні своїх нащадків


Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків. Тож для виховання національної свідомості 21 листопада 2018 року Яворівщина вшанувала подвиг Героїв - учасників Революції Гідності.
Участь у заході взяли і учні Яворівської ЗОШ І – ІІІ ст. №2. Вокальний ансамбль «Яворівські барви» (керівник Н. Дроф’як) виконали «Молитву за Україну», яка зворушила серця усіх небайдужих.
Такі виховні справи зберігають пам'ять про тих, хто віддав своє життя за кращу Україну – за таку Україну, про яку усі ми мріємо.



Пам'ять про Героїв

  Революція Гідності залишила глибокий, визначальний і незабутній слід в історії України. Уже стало доброю традицією кожного року вшановувати пам'ять Героїв, які віддали своє життя за Україну.
21 листопада 2018 року у ПК « Кристал» відбувся мистецький захід «Пам'ять про Героїв» за участі переможців районного та всеукраїнського етапів фестивалю  мистецтв для дітей та юнацтва «Сурми звитяги». У ці дні ми знову і знову згадуємо тих, хто стяг боротьби за нашу свободу.
Переможці конкурсу вокальний ансамбль «Яворівські барви» (керівник Н. Дроф’як) Яворівської ЗОШ І – ІІІ ст. №2 були учасниками цього дійства та отримали цінні подарунки.


Немає коментарів:

Дописати коментар