вівторок, 6 листопада 2018 р.

Участь у проекті “Mini MUN”


3 листопада 2018 року учні школи під Ратушею взяли участь у проекті “Mini MUN”, який відбувався у Яворівській гімназії ім. О.Маковея з ініціативи волонтерів Корпусу Миру. Учасники продемонстрували знання з англійської мови та вміння вести міжнародні дипломатичні дебати. Наші десятикласники (Наталія Дохняк, Андрій Викович, Юлія Стойка та Марія Бойко) отримали великий досвід у сфері формування ділових відносин, а також можливість поспілкуватися з представниками США: Джоном Лілігардом, Мері Офіт-Ріджін, Джонатаном Памелом. Корисним було знайомство  з представниками Української Лідерської  Академії Юрієм Надалою та Іриною Протасовою. Інтригуючою була тренінгова вправа, коли учням пропонувалось  відчути себе у ролі посла певної держави під час засідання ООН.
Старшокласники провели  час цікаво та з користю. Беручи участь у цій справі, кожен зміг виявити свої фізичні, інтелектуальні та лідерські якості під час проведення дебатів, складання та підписання резолюцій та квестах.
 Не обійшлося без ланчу, музичних пауз та міні-консультацій з боку американських друзів. Учні отримали незабутні емоції, крутий настрій та  гарне завершення канікул.

Немає коментарів:

Дописати коментар