неділю, 21 квітня 2019 р.

Старшокласники - гості Наукових фестин Львівської політехніки

19 квітня 2019 року в Національному університеті «Львівська політехніка» вже вп'яте відбулися Наукові фестини. Учні 10-11 класів нашої школи  мали можливість оглянути різноманітні досягнення і цікавинки інститутів Політехніки у  понад тридцяти локаціях. Тут детектор брехні і  3-d принтери, дрони і машинки з дистанційним керуванням, хімічні лабораторії та намети геологів.
Школярі пройшли тест на професійні нахили, поспілкувалися з студентами та викладачами різних інститутів, що входять до складу університету.
Пізнавальною :) була участь у тренінгу «Розвиток креативності: вчимося шукати ідеї». Три команди розробляли та захищали проекти сучасних музеїв: новітній музей історії України, 3-d музей Космосу. Найоригінальнішою виявилася ідея  музею Історії їжі, в якій відвідувачі зможуть не лише оглянути процес приготування страв у різні часи, але й скуштувати їх.
В додаток до цього нам вдалося майже пройти Квест Львівською Політехнікою, прослухати екскурсію про цей найпрестижніший в Україні навчальний заклад, ознайомитися з навчальними корпусами, підкріпитися в студентській їдальні (:.
Є сподівання, що старшокласники не лише цікаво провели час, але й отримали інформацію, що дозволить їм зробити правильний вибір.




Немає коментарів:

Дописати коментар