вівторок, 3 грудня 2019 р.

Тест Білборда та кохання в Інтернеті

   27 листопада 2019 року до  Європейського дня захисту дітей від сексуального насильства та експлуатації в Яворівській ЗОШ I-III ст. №2 соціальним педагогом Фульмес Ю.А. та практичним психологом Юрійчук Х.В. для учнів  7-их класів було проведено квест-урок «Тест Білборда та кохання в Інтернеті» щодо проблем секстингу – недитячого листування. Сексуальна експлуатація та сексуальне насильство щодо дітей досі є трагічною реальністю для всіх. Це порушення прав дітей, що завдає довготривалих та часто згубних наслідків на все їхнє подальше життя.
           Під час квесту учні переглянули та обговорили відео та історії, що описувалися у сюжеті , ознайомились з небезпеками, що можуть виникнути під час спілкування в Інтернеті, засвоїли правила безпечного спілкування, отримали уявлення про необхідні дії в разі підозри на виникнення онлайн грумінгу чи сексторшину.
       Тема уроку та  форма його проведення сприяла активізації уваги, жвавому обміну враженнями між учасниками щодо порушеної проблеми: яка поведінка має викликати підозру? Як убезпечити себе? На ці та інші питання учні отримали ґрунтовні відповіді. Отже, підлітки засвоїли правила поведінки, які захистять їх під час спілкування в Інтернеті!
 

      
          
       

Немає коментарів:

Дописати коментар