вівторок, 24 грудня 2019 р.

Казковий бал для Миколая

   Свято Миколая –довгожданий день зустрічі із мріями та подарунками, свято дитинства й щедрості, на яке щорічно всі чекають.
  Учні перших класів групи продовженого дня Яворівської ЗОШ І – ІІІ ступенів №2 підготували справжнісінький « Казковий бал для Миколая», щоб показати, як вони його люблять, які вони слухняні і талановиті, подякувати за подарунки. Свято відбувалося у вигляді казки. На балу учні розказували вірші, співали, танцювали.
  Усі були задоволені: і діти, і батьки.
Наслідуємо добро і вчинки Миколая !
Нехай це свято для нас стане днем милосердя, доброти, прощення, любові до ближніх.
Святий Миколая – покровитель дітей!











Ніч чудес

Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора, – день Святого Миколая. Це день радості і чудес. За традицією, Миколай приносить чемним дітям подарунки.
Саме в переддень свята, 18 грудня, в Яворівській ЗОШ І-ІІІ ст.№2 відбулося театралізоване дійство до Дня Миколая Чудотворця, яке підготували учні 3-Б классу під керівництвом М. Манько і Г. Демків.
Під час проведення заходу присутні змогли потрапити у чарівну казку. Ця історія відбулася однієї незвичної ночі в українській родині, де дівчинка відправилась у подорож, щоб знайти Святого Миколая і попросити здоров’я для своєї бабусі. Звичайно, не обійшлося без перешкод та небезпек, які чекали на неї, але Ангел-хоронитель над нею кружляв і від зла охороняв.

Добро завжди перемагає і Миколай - чудотворець приходить до дітей із своїми побажаннями і подарунками. Роздаючи солодощі, Святий Миколай бажав дітям бути чемними, добрими, справедливими, шанувати своїх батьків.

Ще довго після свята лунали пісні про Миколая, веселий сміх щасливих дітей.




Немає коментарів:

Дописати коментар