пʼятниця, 18 червня 2021 р.

Чудове завершення навального року

 Навчальний рік закінчився надзвичайною екскурсією для учнів 4 – Б класу Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ст №2. Класний керівник Манько М. І. та батьки четвертокласників  розуміють, наскільки важливо усе розпочинати та закінчувати молитвою, тому екскурсія розпочалася зі святого місця у Страдчі, де учителі, діти та батьки подякували Богу за непростий навчальний рік та попросили благословення на щасливу подорож та літні канікули.

А далі помандрували у казковий, фантастичний, пригодницький парк «Уруру». Учасники екскурсії поринули у вир незабутніх емоцій, драйву та посмакували альпінізмом, побачили динозаврів, що рухаються та видають звуки.

Тут школярі зустріли пригоди, веселощі, справжнє захоплення від активного відпочинку. У цій поїздці ожили дитячі мрії.



Хвилюючі миті Останнього дзвоника!

Цей  день є завжди урочистим, радісним і надзвичайно хвилюючим. Першокласники і випускники переживають його по-особливому: для  одних шкільний дзвоник зазвучить вперше, а для інших - востаннє.

 Щиро вітаємо вас зі святом Останнього дзвоника, який пролунав у стінах нашої школи  11 червня. Новий формат проведення заходу викликав радісний та піднесений настрій в учнів, батьків, учителів. Щирі вітання директора О. Бамбурової, батьків випускників (Р. Демчишина,   Н. Батіг, Я. Світлака, І. Лесяк), побажання учнів для вчителів…Ці миті –незабутні! Кульмінацією свята став вальс випускників і найменших школярів, який не залишив нікого байдужим, адже емоцій не можна було стримати.

Першокласникам бажаємо гарного літнього відпочинку, а нашим випускникам міцного здоров’я, успішної реалізації своїх талантів і здібностей, доброї долі!

Фотоальбом


Немає коментарів:

Дописати коментар