субота, 5 червня 2021 р.

Хештег-Марафон #SafetyChallenge #Love30

Ми беремо участь у Всеукраїнському змаганні Хештег-Марафон #SafetyChallenge #Love30
Наш номер #0417
Ми активні, натхненні, прагнемо нових відкриттів та звершень. Любимо наше місто: люди, які тут мешкають, творчі, відкриті, привітні. Підвищити рівень дорожньо-транспортної культури молоді означає покращити майбутнє, бо воно залежить від того, що ти зробиш сьогодні. Саме такими принципами керується наша шкільна команда «ФЛІКЕР».
Зараз у нас нова ціль - хочемо, щоб на дорогах Яворова було безпечно як для пішоходів, так і для водіїв, тому вважаємо доречною ідею розпочати роботу з наших наймолодших друзів - школярів. Завдання створити посібник не з простих, тому воно саме для нас!
Якщо робитимеш навіть маленькі кроки, просто спроби, завтра будеш попереду тих, хто нічого не зробив.
Учні, батьки та вчителі Яворівської ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 Яворівської міської ради Львівської області беруть участь у Всеукраїнському змаганні Хештег - Марафон #SafetyChalleng #Love30 Наш номер #0417.
Початок роботи над проектом буде цікавим, і ми готові до виконання усіх завдань. Тож будемо вам і надалі розповідати про свою роботу у соціальних мережах нашої школи, а також заохочуємо підтримувати коментарями, порадами.


І етап
1. Команда "Флікер" Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ст. 2 працює над створенням навчального посібника для здобувачів початкової освіти "Моя безпека на дорозі".Фото
2. Учні 1 - 4 класів беруть участь у тестуванні посібника « Моя безпека на дорозі».
Тема1
Тема 2


Тема 3


  • 5 факторів ризику у ДТП. Від чого найчастіше гинуть люди на дорозі.

     



  • Світловідбивачі.

  • Правила дорожнього руху для велосипедистів. Захист велосипедистів.



















  • Що робити на місці ДТП, надання першої домедичної допомоги.







Немає коментарів:

Дописати коментар