вівторок, 14 грудня 2021 р.

Ми - проти насильства!!!

  Всеукраїнська кампанія "16 днів проти насильства" проводиться щорічно у період з 25 листопада по 10 грудня з метою привернення уваги до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

  В рамках цієї акції у 8 – Б класі Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 9 грудня 2021 року було проведено урок «Ми - проти насильства». Під час заняття учні дискутували про свої права, розмежовували їх з обов’язками, дізнались про види насильства, з допомогою практичних вправ розвивали почуття емпатії до ближніх, та особливо до тих, хто зазнає насильства. Найбільше реакцій в учнів викликали ролики, про прояви насильства та те, що робити, якщо його застосовують до них особисто.

  Учні 8 –А класі долучились до Всеукраїнської кампанії. Тренінг на тему «Це повинен знати кожен» сприяв формуванню нетерпимого ставлення до насильства в усіх його проявах;.

Протидія насильству - безперервна діяльність суспільства. Головне правило - діяти системно, спільно і злагоджено. І починати потрібно зі шкільної парти!

Немає коментарів:

Дописати коментар