пʼятниця, 3 грудня 2021 р.

Тиха гавань

30 листопада 2021 року в 10-в класі Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ст. було проведено урок, присвячений акції "16 днів проти насильства". Під час заняття учні переглядали фільм "Тиха гавань", де висвітлюється проблема домашнього насильства.
Метою перегляду було привернути увагу дітей до цієї проблеми, проаналізувати фільм та наштовхнути здобувачів освіти, що насилля є неприпустимим у будь-яких проявах.




Урок «Добро та чесність»

1 грудня 2021 року, у 7 – Б класі, відбувся урок в період «Тижня доброчесності». Метою  якого є ознайомити здобувачів освіти зі значенням та важливістю доброчесності, а також про негативні наслідки корупції. Під час уроку учні дізнались значення нових понять, переглянули презентацію та відео, щодо важливості чесного використання чужих ідей.

 

Тренінг «Академічна доброчесність – шлях до успіху»

2 грудня 2021 року провели тренінг щодо академічної доброчесності у 9 – Б класі. Враховуючи те, що учні 9-х класів є майбутніми абітурієнтами, то готувати їх до жорстких правил використання чужої розумової праці є обов’язком вчителів школи. Крім того, одним із головних завдань тренінгу було звернення уваги на питання, які самі до себе ставлять учні: «Для чого чесність?», «Що означає бути доброчесним?». Все це учні обговорювали, старались донести та обґрунтувати свої думки з допомогою гри та перегляду відео.

 Перегляд фільму «Таємниця Коко»

З учнями 5 –А класу, 3 грудня 2021 року щодо «Тижня доброчесності» було переглянуто  фільм «Таємниця Коко». З допомогою цієї стрічки здобувачі освіти проаналізували та постановили для себе, що самостійність, збереження власної інтелектуальної власності повинно бути на першому місці для кожної особистості. Це символізуватиме особливість окремої людини та зробить свій внесок у її майбутнє.

 

 


Немає коментарів:

Дописати коментар