вівторок, 11 жовтня 2022 р.

Позитивних емоцій багато не буває!

Упродовж  5-6 жовтня команда здобувачів освіти 8-11 класів  Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2  доєднались до проєкту «Нас єднає талант». Це спортивні змагання, організовані фондом Roberta Korzeniowskiego, які відбулися у  Жешуві, Республіка Польща. 

Програма мала на меті об`єднати польсько-українських дітей між собою, щоб вони могли  подружитися завдяки спільним  інтересам і талантам, шляхом залучення їх до тематичної спортивної діяльності.

У перший день приїзду відбулися змагання, де команда взяла участь у таких дисциплінах: біг на 60 м, на 200 м, 600 м, стрибок у довжину, кидання м’яча назад через голову,  - та отримала чудові результати. Нагородами були дипломи та медалі.

Наступного дня учні провели своє дозвілля  у Центрі психофізичного розвитку TUTU. Саме там  під час тренінгів: «Інтеграція діяльності» та «Соціальні навички» -  під керівництвом тренерів мали змогу  ближче пізнати один одного.

Щоб поїздка запам’яталася надовго,  учасники команди завітали в McDonald`s, де смачно пообідали та весело провели час.

Велика подяка усім організаторам, особливо відділу освіти, Яворівській міській раді  та  спонсорам  даного проєкту за чудовий та активний відпочинок, дружню атмосферу, позитивні емоції, що є запорукою здорової людини.

З нетерпінням очікуємо  на участь у нових цікавих програмах та спільних мандрівках!

Немає коментарів:

Дописати коментар