пʼятниця, 7 жовтня 2022 р.

Дотримання правил дорожнього руху

Профілактична робота дає можливість виробляти у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження,    знати    свої    права    та    обов’язки.

          У рамках проведення Всеукраїнського місячника  «Увага! Діти – на дорозі!» 07 жовтня 2022 року до здобувачів освіти  Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 завітали інспектор ювенальної превенції  Яворівського РВП ГУНП у Львівській області капітан поліції Наталія Бринько та  інспектори відділу зв'язку з громадськістю Управління патрульної поліції у Львівській області Департаменту патрульної поліції старші лейтенанти поліції: Василь Демчина і Марія Гримак.

    Під час зустрічі  представники поліції ознайомили  учнів 10-х  класів з правилами поводження у громадських місцях, з видами правопорушень, які часто зустрічаються у шкільному середовищі та на вулиці, з правилами безпечного поводження в Інтернеті та звернули увагу на види відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення.

    Представники патрульної поліції,  лейтенанти поліції: Василь Демчина і Марія Гримак - та  інспектор ювенальної превенції  Яворівського РВП ГУНП у Львівській області капітан поліції Наталія Бринько розповідали юним пішоходам про безпечну поведінку на дорозі, про основні дорожні знаки, які повинні знати пішоходи, перевірили, як учні знають Правила дорожнього руху для    пішохода    та    велосипедиста.

    Закінчилася зустріч на шкільному подвір’ї, де школярі мали змогу оглянути автомобіль патрульної служби, уявити себе на місці  працівника  поліції та випробували алко-окуляри, аби зрозуміти, як бачить людина в стані алкогольного сп'яніння на автодорозі.

Адміністрація школи, педагогічний та учнівський колективи вдячні представникам служб за співпрацю та високий професіоналізм і сподіваються на подальші зустрічі.

Немає коментарів:

Дописати коментар