пʼятниця, 7 жовтня 2022 р.

Відповідальність підлітків за вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень.

Сьогодні, як ніколи зростає співпраця школи з працівниками правоохоронних органів. Адже профілактична робота дає можливість виробити у дітей уміння діяти в конфліктних ситуаціях, приймати правильні рішення, володіти навичками самозбереження, знати свої права та обов’язки.
7 жовтня до учнів Яворівського ЗЗСО І -ІІІ ст.№2 завітали інспектор ювенальної превенції Яворівського РВП ГУНП у Львівській області капітан поліції Наталія Бринько та інспектори відділу зв'язку з громадськістю Управління патрульної поліції у Львівській області Департаменту патрульної поліції старші лейтенанти поліції: Василь Демчина і Марія Гримак. Під час зустрічі учнів 10 класів ознайомили з правилами поводження у громадських місцях, з видами правопорушень, які часто зустрічаються у шкільному середовищі та на вулиці, з правилами безпечного поводження в Інтернеті та звернули увагу на види відповідальності учнів та їх батьків за скоєні правопорушення.

Особливу увагу приділили темі булінгу в сучасному суспільстві. Зустріч пройшла у формі діалогу, всі отримали корисну інформацію та погодились з тим, що безпека кожного залежить від нас самих.

Немає коментарів:

Дописати коментар