пʼятницю, 23 березня 2018 р.

Відкритий урок як засіб удосконалення педагогічної майстерності


  22.03.2018 року у Яворівській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 вчителем зарубіжної літератури Ю.І. Сабат (кваліфікаційна категорія «спеціаліст вищої категорії», педагогічне звання «Старший учитель») було проведено відкритий урок у 9-А класі на тему «ОбразиХлєстакова та чиновників. (Микола Васильович Гоголь «Ревізор»)». 

    З метою залучення всіх учнів класу до навчальної діяльності, створення комфортних умов навчання, за яких кожний учень відчуває свою успішність, інтелектуальну спроможність учитель застосувала на уроці інтерактивні технології навчання: робота в малих групах, створення лепбуку, «мозкова атака», сенкан, прийом «займи позицію», вправа «асоціативний кущ».
  Психологічна вправа «Барометр настрою» допомогла відслідкувати зміну настрою учнів на початку та в кінці уроку. Валеологічна хвилинка пожвавила атмосферу освітнього процесу та забезпечила дотримання проведення правил здорового уроку. Використання програми Smart Notebook 11 та інтерактивної дошки Юлією Іванівною надало можливість перевірити прочитаний твір та знання школярами особистісних характеристик героїв твору.
  Досвід кращих педагогів школи – це невичерпне джерело, яке живить педагогіку, тому збираючи це дорогоцінне зерно, активно його вивчаємо, узагальнюємо та поширюємо.



Немає коментарів:

Дописати коментар