четвер, 29 березня 2018 р.

«Чарівне перетворення»


У 4 – Б класі Яворівської ЗОШ І – ІІІ №2, як підсумок до проекту «Спробуй, уяви життя хоч на хвильку без сміття»,  відбулося театральне дійство «Чарівне перетворення» (вчитель В. Кондратьєва).
На імпровізованій сцені оживали звірі, сміялися і веселилися діти. Але їхню радість засмучувало сміття, яке вони бачили в парку.  І герої розпочали прибирати територію. Не боялися і не соромилися звертати увагу тим, хто розкидав обгортки.  Власним прикладом показували, що чистота залежить тільки від нас самих. Галявина поступово перетворювалася у розкішне  і чисте місце для відпочинку.












Актори нагадали про те, що парки та галявини існують для відпочинку і не можна їх перетворювати у сміттєзвалища. Адже чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.
Закінчився виступ веселою піснею «Я люблю у лузі квіти», яку підспівували глядачі.
Наступним етапом проекту була виставка робіт із вторинної сировини «Сміттю – друге життя».
Учні початкової та середньої ланки нашої школи показали, що сміття не обов’язково відразу викидати. Йому можна дати друге життя і використати у побуті. Діти, розвиваючи творчу уяву і фантазію, перетворювали порожні пластикові пляшки у вази, скарбнички, веселих і забавних поросят та пінгвінів. Пластикові корки з пляшок - у масажні килимки, а чудові кольорові метелики стали оздобою домашнього інтер’єру.


Немає коментарів:

Дописати коментар