пʼятницю, 6 вересня 2019 р.

Боже, Україну збережи!!!

02 вересня 2019 року у приміщенні РНД «Сокіл» для учнів 8 – 11 класів Яворівської ЗОШ І – ІІІ ступенів № 2 було проведено перший урок на тему: 
«Боже, Україну збережи!».
Метою уроку було виховувати почуття патріотизму, гордості за свою Батьківщину, національну самосвідомість, налаштованість на осмислення моральних та культурних цінностей; поглибити знання учнів про нашу державу Україну, її символіку, історичне минуле і сучасне; розвивати громадянську позицію, формувати усвідомлення власної ролі й значення в житті суспільства, вміння піклуватися про постійний розвиток нашої країни на шляху утвердження національних і загальноєвропейських цінностей.
В ході проведення заходу учні декламувати вірші про Україну, а ансамбль «Яворівські барви» виконав пісні про воїнів ООС.
Гостем свята був виконуючий обов’язки заступника командира з виховної роботи 24 механізованої бригади ім. Короля Данила майор Р. Ліщук.
На завершення свята учні школи «Під Ратушею» поклали квіти до пам’ятника Героям України, ушанувавши їх молитвою.
Героїчні й водночас драматичні, навіть трагічні події останнього часу, спонукають нас зосередити увагу юного покоління на історичній цінності до відродження державності та захисту свободи, розвивати у дітей прагнення бути свідомими громадянами України.

Немає коментарів:

Дописати коментар