пʼятниця, 6 вересня 2019 р.

З Україною в серці

02 вересня у затишному залі КЗЯМ «Народного Дому міста Яворова» був проведений перший урок 2019 – 2020 навчального року для учнів 5 – 7х класів школи « Під Ратушею» на тему «З Україною в серці». 
Діти мали можливість переглянути кліп лідера гурту «Антитіла» Тараса Тополі «В той день, коли закінчиться війна…», виконаний у дуеті з ветераном чотирьох воєн Олександром Рожком.
Після цього до слова були запрошені батьки – учасники бойових дій на Сході України: Чопик Олег Зеновійович, Тютюнькін Володимир Данилович та Ельмес Петро Яремович. З їхніх уст діти мали можливість почути про складні для України 2014 – 2015 роки, коли воїни ЗСУ та добровольці стримували навалу російського агресора. Ця розповідь супроводжувалась фото- та відеоматеріалами тих днів. 
Учні теж підготувалися до цього дійства. Шестикласники Гуль Григорій та Глова Семен продекламували вірш сучасного автора «Привіт, Україно!». Учениці 7 – Б класу Кривак Ірина та Максимчук Тетяна звеселили глядачів інсценізацією гуморески «Проводи сина до війська». 
Яскравим завершенням першого уроку був флешмоб «Моя Україно!» (під супровід пісні у виконанні дівчат 7-их класів). Жоден з учасників цього дійства не залишився байдужим до долі рідної держави. Батьківщина назавжди залишиться в їхніх серцях!

Немає коментарів:

Дописати коментар