четвер, 25 лютого 2021 р.

Життя – мов спалах

 
20 лютого наша країна вшановує День пам’яті Героїв Небесної Сотні. Це сотні мужніх сердець, що здійснили особистий подвиг – віддали найцінніше – своє життя заради нової України. Значення подій семирічної давності неможливо переоцінити, адже протягом листопада 2013 - лютого 2014 років відбулося найважливіше для української нації – пробудження свідомості суспільства.
   «Життя – мов спалах» - таку назву мала година історичної пам’яті для учнів 10 класу, яка відбулася 24 лютого у Яворівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2, яку підготувала та провела провела педагог – організатор Тучапець Г.М.
   На заході була присутня вчителька нашої школи, учасниця Майдану, членкиня ГО «Самооборона - Яворів», Шубертович Анна Анатоліївна. Вона поділилася спогадами, про ті страшні дні, тижні, якій їй довелося пережити. Анна Анатоліївна продемонструвала відеоролик, показала світлини зі своїми родичами, колегами і друзями, які, перебуваючи на Майдані, відстоювали гідність та свободу нації. Хвилиною мовчання згадали усіх, хто поклав своє життя за краще майбутнє.
   Усіх присутніх об’єднало почуття вдячності людям, які відстоювали свободу та право жити у вільній незалежній країні.


Урок мужності

18 лютого,  у 2 - Б класі було проведено Урок мужності. На цей захід був запрошений   старший сержант А в\ч 4150 МЦМБ партнерство заради миру, інструктор Тучапець С. Д., який розповів учням про бойові дії на сході України, про свій шлях у війську, про особисті характеристики, які допомогли йому не зламатись у важких умовах. Під час уроку діти зрозуміли, що  почуття патріотизму, національної гордості, любові до рідного краю, спонукає до захисту батьківщини від ворогу.  

Немає коментарів:

Дописати коментар