пʼятницю, 26 лютого 2021 р.

Проект - це просунутий вперед



Проектна наука – захоплюючий спосіб вивчати навколишній світ. Вивчаючи інформатику за методом проектів, учні мають можливість пройти всі етапи “виробництва”: ідея, моделювання майбутнього продукту та його реалізація. Замість запам’ятовування та повторення маємо інтеграцію знань та презентацію результату.
Саме цей шлях пройшли дев'ятикласники, працюючи над проектом. В середовищі системи керування базами даних Access вони створили реальну базу даних нашої школи, яка після певних доопрацювань може стати в нагоді адміністрації для вирішення проблем швидкого пошуку інформації, оформлення звітів.
Працюючи над проектом, школярі оцінили практичну цінність імпорту даних, важливість створення правильних зв'язків між таблицями, переваги введення інформації з допомогою форм, а також запропонували власні ідеї щодо вдосконалення схеми даних та запитів.
Учні 9-б класу під час відкритого уроку інформатики презентували свої наробки, здобуваючи цінний у наш час досвід виступів перед аудиторією. До речі, презентації вони створювали в хмарному середовищі і працювали над ними командами в онлайновому режимі.

Немає коментарів:

Дописати коментар