понеділок, 15 лютого 2021 р.

Виховання учнів у цифровій ері

   9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.
   День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій, особливо дітьми й молоддю.
    У Яворівському ЗЗСО І-ІІІ ст. №2 вчителями інформатики (Манько С.В. та Тучапець Г.М.) у 3-4 класах були проведені вікторини на тему: «Моя і твоя конфіденційність». Метою було поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання інтернет-ресурсів, а також розповісти учням про безпечне онлайн-середовище. Школярі, відповідаючи на поставлені питання, охоче обговорювали віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті, визначали ключові принципи мережевого етикету і безпечної поведінки.
   Після перегляду мультфільму повчального змісту «Фіксики» отримали рекомендації щодо обережності та відповідальності під час роботи в Інтернеті. А на закінчення вивчили пам’ятку про «Неприємності в мережі та як їх уникнути». Фотоальбом


Немає коментарів:

Дописати коментар