середа, 13 жовтня 2021 р.

І - туристичний зліт школярів ЗЗСО Яворівської територіальної громади


8 жовтня 2021 року команда нашого освітнього закладу під керівництвом учителів  фізичної культури Ю. В. Сосновського, І. Б.Броневського, вчителів географії У. В. Конанець та О. Д. Галамай, впедагога-організатора Г. М. тучапець  взяла участь у туристичному зльоті серед школярів Яворівської громади, який проводився у лісовому масиві біля села Поруденко.
  Традиційно змагання розпачали із святкової лінійки, під час якої було піднято прапор України та виконано державний гімн. Перед учасниками змагань виступили організатори та гості заходу, які побажали командам нових вражень, гарного відпочинку, позитивних емоцій, приємних знайомств та перемоги.
  Змагання розпочали із конкурсу "Туристична техніка", який вимагав неабиякої витривалості, кмітливості, спортивної загартованості. На шляху від старту до фінішу учасники команди повинні були не лише швидко пересуватися, а й долати низку перешкод. У двох наступних
випробуваннях - "Орієнтування на місцевості" та "В'язання вузлів" - члени нашої команди також проявили свої знання та здібності, а також жагу до перемоги.
  Поновити сили учасникам допоміг смачний обід, приготований на вогнищі.
Родзинкою свята стала розважальна програма для молоді. Цього року започатковано традицію конкурсу з перетягування линви між учителями фізкультури ЗЗСО І-ІІІ ст. і вчителями фізкультури ЗЗСО І-ІІ ступенів. Премогу здобули вчителі фізкультури ЗЗСО І-ІІІ ст., серед яких і наш учитель Броневський Б. І.
  Можна з упевненістю сказати, що отриманого заряду бадьорості та енергії вистачить учасникам нашої команди на цілий навчальний рік.
Час, проведений на туристичному зльоті, для усіх присутніх пройшов цікаво, насичено, весело. Кожен мав змогу насолоджуватися свіжим осіннім повітрям і теплим сонцем.
  Дякуємо членам команди нашої школи за гідне представлення освітнього закладу на туристичному зльоті, учителям - за належну підготовку команди, а організаторам - за цікаве проведення як конкурсної програми, так і відпочинкової.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар