середа, 20 жовтня 2021 р.

Дельфінарій "Оскар"

  15 жовтня 2021 року учні 1-Б , 2 –А , 2 – Б та 4 – Б класів Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 з класними керівниками М.Манько, У. Прихожденко, У. Гловою та І. Кондрацькою відвідали єдиний у Західній Україні розважально-оздоровчий комплекс з дельфінами «Оскар».
  Дельфінарій в Трускавці познайомив нас з дивовижними тваринами, їх характером, звичками і допоміг доторкнутися до загадкового світу природи. Діти стали учасниками захоплюючого шоу за участю дельфінів і морських котиків. Артисти підводного царства грали м’ячем з глядачами, синхронно виринали з води, стрибали в кільце, катали на спині свого тренера, танцювали, співали і ходили на перше побачення. Найбільше здивувало учнів, що дельфін, взявши пензель, зміг зробити декілька штрихів на полотні. Вийшла справжня картина, яку продали на аукціоні.
  Відвідини дельфінарію принесли яскраві емоції і користь, особливо для дітей, адже спілкування з морськими ссавцями благотворно впливає на дитяче здоров'я.
  Але на цьому наша подорож не завершилась. Теплий барвистий осінній день манив до нових знайомств та спостережень. Повертаючись додому, ми завітали у зоопарк «Лімпопо». Учні зустрілись із тваринами з усього світу, серед яких є чимало рідкісних та унікальних. Спостерігали за білими тиграми і левами, чорними ягуарами, полярними вовками, мавпочками…
   Діти повертались додому щасливими та вдячними своїм наставникам за подароване щастя, адже зуміли поспілкуватися з надзвичайним світом тварин.


Фотоальбом

13 жовтня 2021 року учні 3-Б класу відвідали дельфінарій «Оскар», що у Трускавці. Діти із захопленням  дивились феєричне шоу з морськими жителями. Позитивні  емоції, море вражень одержали від спілкування з дельфінами та морськими котиками. Також побували у тераріумі. Лінивці, крокодили, папугаї, ящірки, гігантські черепахи та безліч інших екзотичних тварин вразили учнів. Із гарним настроєм діти повертались додому.


Немає коментарів:

Дописати коментар