пʼятниця, 8 жовтня 2021 р.

Уроки доброти

 Брати наші менші    Фотоальбом

Благодійний фонд допомоги безпритульних тварин «Щаслива лапа» уже четвертий рік поспіль організовує урок доброти. Цьогоріч  (4 – 6 жовтня) проходить ІІ Міжнародний урок доброти,  до якого активно долучились педагоги і учні Яворівського ЗЗСО І – ІІІ ступенів №2.


7-А та 7-Б

У 7- А і 7 –Б   класах (вчитель біології Мурин Л. І.) відбулись заходи про гуманне ставлення до тварин. Метою було формування у підростаючого покоління любові до тварин, поваги та вірності, відданості, почуття відповідальності і цілісності іншого життя.

     6 – А

6 жовтня у 6-Акласі(класний керівник Галамай О. Д.) був проведений урок доброти, присвячений Всесвітньому дню захисту тварин. Метою заходу було привернути увагу до проблем безпритульних тварин, переважно собак та котів, які часто опиняються на вулиці через жорстокість та безвідповідальність людей. Також діти з радістю ділилися розповідями про своїх домашніх улюбленців.

6 – Б

6 жовтня у 6-Б класі (класний керівник Савіцька М. Р.) був проведений урок доброти, присвячений Всесвітньому дню захисту тварин. Діти  з цікавістю переглянули відео про притулки для тварин, а також дізнались про пам'ятники, що були зведені на честь друзів наших менших. Захопливою була гра-вікторина, під час якої учні вгадували, яку  погоду віщує поведінка тварин.

5 – Б

У рамках відзначення Всесвітнього дня тварин, з метою виховання любові до природи, поваги до вірності, відданості домашніх улюбленців, почуття відповідальності та недоторканності іншого життя у Яворівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 у 5-Б класі  (класний керівник Н. Дроф’як) 5 жовтня 2021 року було проведено урок доброти  «Стосунки між людиною і твариною".

Учні розповіли про своїх домашніх улюбленців,  читали вірші про тварин, розповідали притчі про відданість чотирилапих  господарям, переглянули відеоролик про менших вірних друзів...

Розуміючи важливість і актуальність теми захисту тварин, діти дійшли висновку: якби тварини вміли говорити, то сказали б людям, як вони їх віддано і щиро люблять і благають про допомогу, милосердя і захист.

5 - А

06.10.2021р. у 5-А класі (класний керівник Назар. О.З) Яворівського ЗЗСО I-III ст. № 2 відбувся урок доброти "Тварини-наші найкращі друзі". Діти дискутували над проблемою захисту бездомних тварин в нашій державі та світі, міркували про добро та гуманність людей. Учні із захопленням продемонстрували фото своїх домашніх улюбленців та розповіли історії, пов'язані з ними.

4 – Б

Нас повсюди оточує розмаїтий, безмежний, неповторний світ живої природи. Це пишні гіллясті дерева, дивовижної краси квіти, барвисті метелики, пернаті птахи і, звісно, наші чотириногі друзі — тварини. Тварина стала вірним другом людини ще в прадавні часи, коли наші пращури змогли приручити диких звірів. І тепер ми вже не можемо уявити наше життя без веселого, пильного і відданого друга та охоронця, без кота — поважного та вусатого мишолова. А комусь до вподоби крихітний хом’ячок, кумедна морська свинка або пухнастий довговухий кролик чи папуга.

Для учнів 4 – Б класу (класний керівник Кодратьєва В. М.)  було важливим не лише похизуватися своїми домашніми улюбленцями, але і розповісти про те, як вони турбуються про своїх звірят, які у них звички. 

Про те, що в багатьох із наших учнів є хатні улюбленці, свідчить ця барвиста та яскрава виставка фото. Приємно, що діти проявляють тепло свого серця, турбуються про тих, кого приручили.

 


Немає коментарів:

Дописати коментар