четвер, 1 грудня 2022 р.

Свобода, воля, честь понад усе

Боротьба українців за свої права, яка одержала назву "Євромайдан", а згодом - Революція Гідності, була наймасштабнішою подією в новітній історії України і логічним продовженням обстоювання прав людини та громадянина.

Днями у Яворівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 була проведена виховна справа, присвячена 9-ій річниці Революції Гідності. Усю сутність пережитих важких подій передали та показали запрошені мешканці нашого міста, очевидці та учасники Майдану: Іван Вербенець, Ольга Малогловець, Анна Шубертович. Слова учасників Майдану закарбувалися учням правдивістю, емоційністю, пройняли дітей силою духу та вольовим подвигом.

Майдан продемонстрував здатність українців до самоорганізації, взаємодопомоги та самопожертви, виявив, що для наших співгромадян, незалежно від регіону проживання, етнічної приналежності та мови, важливими цінностями є свобода, людська гідність, право обирати свою долю.

Доленосні події 9-тирічної давності стали незабутньою сторінкою української історії, завжди нагадуватимуть прийдешнім поколінням про стоїчний подвиг нашого народу.

Немає коментарів:

Дописати коментар