пʼятницю, 16 грудня 2022 р.

ДЛЯ ТЕБЕ, ВОЇНЕ

  З метою змістовного дозвілля, покликаного сприяти відродженню та утвердженню духовних цінностей українського народу, залученню дітей та юнацтва до вивчення та розуміння кращих зразків традиційного народного українського мистецтва, виявленню та заохоченню нових талантів та обдарувань Народний художній колектив хореографічний колектив «Юність» Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 Яворівської міської ради Львівської області під керівництвом Відмінника освіти України Миколи Польшина взяв участь у ІІІ-му Благодійному Всеукраїнському фестивалі народної класичної сучасної та бальної хореографії на підтримку ЗСУ в рамках мистецького проєкту «ДЛЯ ТЕБЕ, ВОЇНЕ». Дійство проводилось 13.12.2022 року у м. Львові в приміщенні Львівського національного академічного театру опери та балету ім. С. Крушельницької.
  Концертна програма містила у собі виступи понад 100 художніх колективів західного регіону України. Керівник колективу Микола Польшин та учасники Народного художнього колективу “Юність” отримали диплом і подяку Львівського обласного відділення національної хореографічної спілки України.
  Учасники колективу висловлюють щирі слова подяки за сприяння у поїздці директору Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 Яворівської міської ради Львівської області Оксані Бамбуровій, керівнику відділу освіти Яворівської міської ради Володимирові Байді та перевізнику Володимирові Теразу.
  Із кожного такого конкурсу чи фестивалю Народний художній колектив хореографічний колектив «Юність» Яворівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 Яворівської міської ради Львівської області повертається обов’язково з відзнаками та нагородами, що спонукає до нових пошуків та вдосконалення майстерності.


 

Немає коментарів:

Дописати коментар