четвер, 14 листопада 2019 р.

Незнання законів не звільняє від юридичної відповідальності

7 листопада 2019 року  відбулася зустріч  учнів 7-11 класів Яворівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 із студентами Львівського національного університету ім. І.Франка та викладачем кафедри «Кримінального права і кримінології» В. Домашовцем.

Під час лекцій школярі були проінформовані про особливості кримінальної відповідальності неповнолітніх, види і підстави адміністративної відповідальності малолітніх осіб. Студенти дали змістовні відповіді на запитання, які виникали в учнів під час бесіди. Окрім загальної теорії, під час правової бесіди нагадали дітям  основні правила безпечної поведінки, розповіли про конкретні неприємні ситуації, у які можна потрапити через власну необережність, і як їх уникнути.
        Організація бесід і зустрічей учнів  з такими гостями є традиційною формою превентивної роботи у школі, вона  дозволяє учням реальніше і глибше зрозуміти всю небезпечність негативних наслідків протиправної поведінки і не допускати її  в майбутньому.
         Адміністрація школи подякувала лектору п. Віталію  за проведену інформаційно-роз’яснювальну роботу та наголосила, що краще попередити будь - яку неприємну ситуацію, а ніж потім її вирішувати.
 



Немає коментарів:

Дописати коментар