середа, 20 листопада 2019 р.

Під кулі заради майбутнього


19 листопада 2019 року у Яворівській ЗОШ І-ІІІ ст.№2 відбулася лінійка-реквієм, присвячена Дню гідності та свободи «Революція Гідності». На лінійку були запрошені учасники майдану, жителі селища Немирів Михайло Хомік та Іван Ямборко.  Їхні розповіді про пережиті події глибоко сколихнули серця і душі всіх присутніх. Учні віддали шану  мужнім учасникам Революції Гідності, усім патріотам, які поклали своє життя, захищаючи ідеали демократії та європейського майбутнього нашої держави. Школярі щиро подякували запрошеним гостям за емоційні виступи,  присвячені Героям Небесної Сотні – борцям за незалежність України
         Під час лінійки школярі на прикладах героїчних вчинків людей, що відбулися під час Революції Гідності та відбуваються у наш час на сході України, ознайомили всіх із поняттями «гідність», «відповідальність», «свобода». Учні декламували патріотичні поезії, переглянул відеофільм, присвячений  пам’яті героїв Небесної Сотні та виконали патріотичні пісні.
        Нам важливо памятати про  цей життєвий урок мужності, сили духу, згуртованості, патріотизму, гідності. На звершення лінійки - реквієму присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Героїв, які загинули на Майдані  та Героїв війни на сході України.
фотоальбом

Немає коментарів:

Дописати коментар