середу, 27 листопада 2019 р.

Чарівні миті подорожі


  Учні 2-их класів Яворівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 нещодавно отримали задоволення від екскурсії до нашого обласного центру. Львів зустрів осінньою прохолодою, але музейний урок «Казкова абетка», який проходив у музеї ім. Андрея Шептицького, зігрів усіх.

  Школярі пригадували слова, з якими познайомилися під час вивчення теми «Факти та здогадки» на уроках з предмету «Я досліджую світ», а саме: експонат, експозиція, екскурсовод, пейзаж, автопортрет, натюрморт і т.д. Шукати голосні і приголосні звуки допомагали назви окремих картин. Діти, перебігаючи з одної кімнати до іншої, з радістю шукали відповіді до кросвордів.
  Після музею на усіх чекала майстерня пряників «Юрашки»– чарівне місце, яке тісно пов’язане з історією міста Лева. Місце, де зупиняється час, де кожен куточок наповнений затишком, теплом та приємними ароматами. Тут діти змогли власноруч створити солодкий шедевр та отримати багато кольорових та смачних вражень.
  А музей зброї для наших хлопців став справжнім відкриттям. Учні дізналися, що це єдиний музей такого зразка в Україні і на всьому пострадянському просторі. Море зброї із різних часів і територій, колекція орденів та нагород, вбрання для воїнів– все це розглядалося з великим ентузіазмом.
  Отож наша поїздка до Львова була корисною і захоплюючою.



Немає коментарів:

Дописати коментар